Dienst

BedrijfsDNA

Wij helpen bedrijven met het in kaart brengen van hun bedrijfsDNA, zodat dit als een kompas kan dienen voor al hun toekomstige beslissingen. Dat wil zeggen dat wij gaan achterhalen waar jouw bedrijf voor staat, hoe jij je verhaal vertelt en hoe jouw bedrijf is ingericht. Dit gaan wij in 360 graden in kaart brengen, zowel intern als extern. Wij beginnen met het externe deel van het traject en werken vervolgens naar het interne deel toe. Wij werken dit uit in een handboek zodat dit er altijd bij gepakt kan worden wanneer er belangrijke beslissingen worden gemaakt.

Daarnaast dient dit bedrijfsDNA als basis voor de communicatie-uitingen. Hierin staat namelijk beschreven wie jouw doelgroep is en hoe je deze aanspreekt. Een communicatie-uiting, zoals een video, zal veel sterker overkomen als je weet welke waarden belangrijk zijn voor jouw bedrijf en wat jij wilt uitstralen.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor je klaar

Van het vaststellen van jouw bedrijfsDNA tot het visualiseren van jouw product of dienst. Wij staan altijd open voor een introductiegesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op