Over ons

Valerie Bentsink

Het vastleggen van de realiteit en hier een verhaal van maken. Passie voor film en fotografie heb ik gekregen tijdens mijn HBO opleiding Kunst en Techniek op het Saxion in Enschede. Een breed georiënteerde opleiding met veel mogelijkheden. Mijn interesse in film heb ik na mijn studie doorgezet door de master Film-en Televisiewetenschap te volgen op de Universiteit in Utrecht. Dit heeft mij meer kennis gegeven over nieuwe technologieën en media-culturele ontwikkelingen. Deze kennis pas ik graag toe op ons bedrijf Intomovie. Zo houd ik mij onder andere bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën, fotograferen, filmen, editen en de persoonlijke marketing van Intomovie.

Jasmijn Bentsink

Ik krijg altijd veel energie als wij bedrijven mogen helpen om hun product of dienst in de markt te zetten. Tijdens mijn afgeronde HBO-opleiding Creative Business op het Saxion in Enschede heb ik kennis gekregen over het creëren van content en de werking van verschillende media. De vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens deze studie kan ik gelijk inzetten bij Intomovie. Wat ik zo leuk vind is de diversiteit aan werkzaamheden en verantwoordelijkheid voor een project van Intomovie. Zo ben ik onder andere actief als fotograaf, filmmaker, color grader en onderhoud ik het klantencontact.

Wij staan voor u klaar

Van het in beeld brengen van jouw bedrijf tot aan het beheren van jouw sociale mediakanalen. Wij staan altijd open voor een kennismakingsgesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Gratis kennismakingsgesprek